Community

Weekend van de Wetenschap 2024


 

Zondag 6 oktober 2024 - Weekend van de Wetenschap 2024

Weekend van de Wetenschap - ZONN

Tijdens het Weekend van de Wetenschap 2024 wordt op zondag 6 oktober getoond wat burgers en patiënten aan zelfonderzoek rondom gezondheid doen en hoe ze dat aanpakken. Er zijn lezingen, workshops, filmpjes en doe-het-zelf metingen. De boeiende ontwikkelingen van de ZONN-communities worden er gepresenteerd. Jullie organisatie wordt vertegenwoordigd door WaihonaPedia zodat we ook het perspectief (nut) voor onze doelgroep goed kunnen laten zien.

Bezoekers kunnen inspirerende patiënten ontmoeten die zelf hun gezondheid onder de loep nemen, en artsen en wetenschappers die meedenken over hoe je je eigen onderzoek kunt vormgeven. Je leert wat er nodig is om het onderzoek van burgers en patiënten mee te laten tellen in de ontwikkeling van medische kennis. We proberen ook een mooie zelfonderzoek workshop voor onze aandoeningen te organiseren rond Groei. Het bijhouden van Groei en dit vergelijken met de curves van jouw diagnose. We hopen hierbij op samenwerking met het GROBAL project (een internationaal onderzoek rond Groei)

De dag is zowel voor volwassenen als kinderen leerzaam en leuk.

Er wordt hard gewerkt aan het samenstellen van het programma op een leuke locatie.

Zet jij de datum alvast in je agenda?

Meer info volgt

Houd onze blog in de gaten!

Andrea  Morales

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2024/06/27 13:07
Created by Andrea Morales on 2024/06/24 10:28

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org