Voortgang eerste halfjaar 2017Het afgelopen halfjaar is WaihonaPedia weer verder ontwikkeld. HIeronder vind je een samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen. Als je beschikt over een persoonlijke inlogcode voor WaihonaPedia, kun je in de Projectrapportage Juni 2017 meer gedetailleerde informatie vinden.

Stijl en gebruiksvriendelijkheid

De afgelopen maanden is veel aandacht besteed aan de manier waarop WaihonaPedia eruit ziet en de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Er is een persoonlijk dashboard vormgegeven, dat als centraal vertrekpunt geldt voor alles wat je binnen WaihonaPedia wilt doen. Dit dashboard geeft je in één oogopslag een overzicht van alles wat voor jou relevant is binnen WaihonaPedia.

Ontwikkeling van toepassingsmogelijkheden

Daarnaast is de functionaliteit van WaihonaPedia verder ontwikkeld. In samenwerking met het AMC Expertisecentrum zijn de vragenlijsten geoptimaliseerd voor digitaal gebruik. De vragenlijsten zijn ook vertaald naar het Engels, mede op verzoek van de verenigingen die een internationaal karakter hebben.

Verder hebben we een helpdesk kunnen inrichten in samenwerking met Meo. Zij kunnen gebruikers ondersteunen via een telefonische helpdesk en via mail.

We hebben hoge verwachtingen van de ontwikkeling van themakamers in WaihonaPedia. In de blog over de themakamer vind je meer informatie hierover.

Wist je dat WaihonaPedia nu ook klaar is om te gaan werken met "Vraag het de expert"? Je kunt daar bijvoorbeeld een lijst met veelgestelde vragen plaatsen die bij jouw vereniging binnenkomen over de betreffende aandoening. Het perspectief is een publiek toegankelijke lijst met veelgestelde vragen waardoor ook de druk op de experts afneemt omdat men de antwoorden van anderen kan gebruiken. Dit draagt bij aan zelfredzaamheid/zelfmanagement van families. Wil je hier als vereniging meer over weten of wil je hiermee aan de slag samen met ons? Laat het ons weten! 

Vooruitblik

De komende maanden gaan wij verder met de eerste toepassing en test van de themakamer, de toepassing van vragenlijsten vanuit het AMC Expertisecentrum en de toepassing van de module "Vraag het de Expert". Onze ambitie is dat we de komende maanden meer families betrokken krijgen bij WaihonaPedia. Zij zijn degenen voor wie WaihonaPedia gemaakt is en we zijn benieuwd naar hun ervaringen. Samen kunnen we WaihonaPedia zo steeds beter maken!

About the website contents

All of the information contained within this site is for education purposes only. Please contact your doctor to get specific medical advice, diagnoses, and treatment. 

Use of this site is strictly at your own risk. 

WaihonaPedia is a platform where parents and experts share experiences and develop knowledge together. So it is not a knowledge base that is finished: WaihonaPedia is work in progress. 

If you find something that you think needs correction or clarification, please contact us:

team WaihonaPedia

Participants and Partners:
copyrights