14
Oct
2018

STSN Contactdag 2018

14
Oct
2018

STSN Contactdag 2018

Sep 29 2018

Door Hans Ploegmakers via LinkedIn 

Ook op de STSN Contactdag 2018: WaihonaPedia door GERRITJAN KOEKKOEK, vader van Rai (Cornelia de Lange syndroom) en dus ervaringsdeskundige in het leven met iemand die ‘anders’ is.

stsn.jpg

Zou het niet fantastisch zijn als jij kunt beschikken over de beste informatie over TSC precies passend bij jouw situatie op het moment dat het jou uitkomt? En dat als je een vraag stelt dat experts vanuit verschillende invalshoeken meedenken i.p.v. afspraken te moeten maken met iedere expert waarvan je misschien geen idee hebt dat hij bestaat? Dan is een online omgeving over TSC op WaihonaPedia waarschijnlijk interessant voor jou. STSN is een van de aan dit project samenwerkende patiënten organisaties.     www.stsn.nl

Tags:
 

All of the information contained within these questions and answers is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

copyrights