Community

Kracht van Facebook en andere online groepen


We zien veel succes bij onze communities door het gebruik van besloten discussie groepen op bijvoorbeeld Facebook.

FacebookBanner.png
In deze groepen kun je speurtocht van families en verzorgers naar geluk en welzijn goed volgen. Er worden hoogtepunten maar ook dieptepunten gedeeld. Er wordt gesteund en samen gevierd. 

Soms worden ervaringen gedeeld en zie je of het een gedeelde ervaring is of dat het anderen weer op een nieuw spoor zet...
Ook zie je er vaak vragen...
En er worden oplossingen aangereikt. Soms zie je natuurlijk ook dat de vraag onbeantwoord blijft.

Nu is een WaihonaPedia een natuurlijke uitbreiding van de service van een community en op zo'n discussie groep.
Dus een ervaringsverhaal van een familie die duidelijk een pareltje is bewaren voor families, verzorgers of vrienden zodat ook maanden later het verhaal terug te vinden is. (ook voor die mensen die liever niet op Facebook zijn)
Een vraag doorzetten naar de experts, expertise centra. Natuurlijk na toestemming.
Maar ook vragen beantwoorden met mooie artikelen die beschikbaar zijn op de website van jouw vereniging of stichting of die beschikbaar worden gesteld door jouw vereniging of stichting

Wij zeggen wel eens: De discussie groep is het ontmoeting pleintje en een terras voor gesprekken. WaihonaPedia is de bibliotheek aan het pleintje; altijd toegankelijk om het gesprek te verrijken.

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2020/01/19 22:03
Created by Gerritjan Koekkoek on 2016/06/10 11:19

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org