Try-out Workshop de Themakamer succesvol


Op 28 januari 2020 organiseerden we een try-out Workshop over de Themakamer. Het was een leerzaam, leuke èn inspirerende bijeenkomst met veel tips en feedback voor de ontwikkeling van de workshop en verbetering van het platform.

Deze avond werkten 10 ouders van 3 verschillende patiëntenorganisaties met elkaar in de themakamer Broers en Zussen. We lieten de ouders zien en ervaren wat je kunt doen in een themakamer: Informatie delen, ervaringen uitwisselen, vragen stellen. Ouders gaven elkaar waardevolle adviezen, bijvoorbeeld: “Onderneem regelmatig activiteiten met alleen de broer of zus”. En deelden vragen zoals: “Wordt het kind met de beperking voorgetrokken?” Door WaihonaPedia in deze setting gezamenlijk uit te proberen, konden de deelnemers onmiddellijk feedback geven over de werking van het platform èn over de aangeboden workshop.

Foto3TryOutWorkshopThemakamer.jpg

Twan, vader van Ties en voorzitter van De Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom; “Deze workshop stimuleert ouders om ervaringen met elkaar te delen. Ik zou de workshop graag willen inzetten voor onze Vereniging”

Met behulp van de feedback gaan we onze workshop verder ontwikkelen zodat we deze kunnen geven op informatiebijeenkomsten van jullie patiëntenorganisaties. Daarnaast kregen we veel input om het platform te verbeteren. Daarbij het gaat vooral om het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid.

Lery, vader van Doron met Angelman: "Het WaihonaPedia concept is absoluut heel goed maar er zijn nog wat technische verbeteringen nodig.”

Wij gaan aan de slag met de uitvoering van al deze acties en houden jullie op de hoogte!

Foto8TryOutWorkshopThemakamer.jpg

About the website contents

All of the information contained within this site is for education purposes only. Please contact your doctor to get specific medical advice, diagnoses, and treatment. 

Use of this site is strictly at your own risk. 

WaihonaPedia is a platform where parents and experts share experiences and develop knowledge together. So it is not a knowledge base that is finished: WaihonaPedia is work in progress. 

If you find something that you think needs correction or clarification, please contact us:

team WaihonaPedia

Participants and Partners:

anbi.jpg

umc.png

fondsvg.png

kp.png

ms.png

wb.png

ph.png

rt.png

ts.png

am.png

cdls.png

logoWit.png

logoZeldsamen.svg

copyrights