Community

Kruisbestuiving Netscalers & WaihonaPedia


3 juni 2016: Lees het origineel persbericht

WaihonaPedia.org zet een opdracht uit bij startup Netscalers. Dat zien we graag: kruisbestuiving in De Jamfabriek! Netscalers is onder andere specialist in het inzetten van social media voor bedrijven. WaihonaPedia ontwikkelt een systeem/platform waarmee betrokkenen van patiënten – met een zeldzame, meervoudige, complexe aandoening – zelf de regie kunnen voeren over de zorg en behandelingen.

Netscalers gaat de behoefte meten van de (toekomstige) gebruikers van het platform voor WaihonaPedia en verschillende social media kanalen inzetten om de doelgroep te bewegen actief gebruik te maken van de geboden faciliteiten. Dit ten behoeve van de groei van het kennisplatform. Met als gewenst resultaat: meer beschikbare kennis – voor en over – mensen met een specifieke zeldzame aandoening.

WaihonaPedia.org Gerritjan Koekoek: “We maken actief gebruik van social media, maar weten niet of we het op de juiste manier inzetten. Welke resultaten boeken we hiermee en in hoeverre is dit succesvol? Hoe bereiken en bewegen we de doelgroep? Netscalers maakt dit meetbaar en inzichtelijk. De kennis die ze vergaren en hetgeen ze voor ons opzetten, wordt straks aan ons overgedragen. Deze kennis wil ik ook weer inzetten om andere stichtingen/verenigingen die gebruikmaken van WaihonaPedia verder op weg te helpen

Netscalers Bram Broeks
netscalers-logo-op-zwart-1.jpgBram1.jpg

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2020/01/19 22:03
Created by Gerritjan Koekkoek on 2016/06/04 10:38

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org